Jeg skaber viden, værdi og energi i projekter - men hvorfor egentlig?

Inden jeg kunne gå i gang med denne lille øvelse, var jeg nødt til at formulere, hvorfor jeg står i et had-/kærlighedsforhold til Simon Sinek og ikke mindst alle hans disciple og deres kontante messen om formål / purpose / leadership i deres authentic selves etc. etc.

Anyways, med min faglige baggrund ved jeg jo godt, at det dér med at være drevet af noget større end én selv, kan noget.

Derfor har jeg også stillet mig selv den opgave at formulere mit eget "Why?" eller måske snarere det "Why", der er baggrunden for min forretning. 

Mit umiddelbare og allerførste, impulsive take på, hvorfor jeg laver projektledelse i praksis, er noget i denne retning:

Jeg synes, at alle, der passer et arbejde, skal ha' det sjovere og nemmere, når de går på arbejde. Arbejdet skal ikke dræne men fylde hver enkelt medarbejdere med god energi og en følelse af at bidrage (WHY)

Alle medarbejdere i danske virksomheder kan få det både sjovere og nemmere, hvis deres arbejde giver mening, hvis de bliver hørt, og hvis de slipper for at bruge tid på trivielle småting (HOW)

Derfor jeg hjælper med at kortlægge, facilitere og projektlede de processer, der giver medarbejderne mere tid og lyst til deres arbejde, hvad enten det er digitale projekter eller andre former for procesoptimering (WHAT)

Ja, jeg er ikke helt i mål, men alt er en proces, således også Laura Vilsbaeks raison d'etre - og det er helt OK. Jeg lægger gerne mine tanker frem. Til eftertanke, til inspiration - eller til den totale nedsabling.

Opdatering følger...