#Folkeuni <3

Folkeuniversitetet. Om ikke the love of my life, så en stormende forelskelse og et efterhånden længerevarende forhold, som jeg ikke kan forestille mig af træde ud af.

Bestemmer man sig for at møde op, vil man lynhurtigt få bekræftet de gældende fordomme. Der er en overvægt af dem, der er grå i toppen (gennemsnitsalderen i Århus er 49 år), ligesom der også er flere kvinder end mænd.

Men parolen er “Viden for alle”, og det er lige præcis dét, der er det fede. Alle andre steder, man kan tilegne sig viden på et så højt niveau, koster en mindre formue, men på #Folkeuni er niveauet generelt højt og betalingen beskeden.

Jeg har gennem årenes løb lært om projektledelse, facilitering og forandringskommunikation af altid veloplagte og vidende Linda Greve, jeg har fulgt et hæsblæsende og praktisk orienteret innovations- og kreativitetsforløb med Michael Breum Ramsgaard og senere Lene Tangaard, dyrket kreativ procesledelse med Mille Obel Høier og helt aktuelt oplevet en særdeles veloplagtOle Lauridsen (nyd her en tour de force i hjemmesidedesign som i de allertidligste dage) prædike og praktisere “Hjernen og læring”.

En dag, hvor jeg hungrer en smule mindre efter uddannelse og fagligt relateret viden, skal jeg helt klart dykke ned i nogle andre forløb om fx litteratur, arkitektur, historie eller kunst. Mulighederne er næsten uendelige: http://fuau.dk/default.aspx.

Håber vi ses:)