Laura har både en super skarp forretningsforståelse, og jeg har været imponeret over, hvor hurtigt og præcist hun har fanget både vores styrker, vores svagheder og vores behov i stort og småt. Hun har haft en sikker hånd på rattet i styringen af mit projekt, så jeg har følt mig i trygge og kompetente hænder hele vejen igennem. Endelig er man alt i alt i utroligt godt selskab med Laura.
— Gry Bess Møller, Kommunikationskonsulent og webansvarlig i KORA

Udvalgte projekter

Laura Vilsbaek - Referencer - Jyske Bank

Indsigter, idéer og konkrete indsatser

Jyske Bank gør en forskel. På den sindige, jyske måde. Derfor var det også sjovt at undersøge, hvilken værdi kunderne oplever i mødet med Jyske Bank.

Disse indsigter førte til udviklingen af et idékatalog og en række konkrete indsatser, som Jyske Bank kan implementere hen over en årrække for fortsat at yde relevant rådgivning og skabe gode kundeoplevelser.

Laura Vilsbaek - Referencer - KORA

Formidling af forskning og viden i bite size

Nøj, hvor ved de meget ved KORA, og heldigvis havde de en super dygtig kommunikationsafdeling, som havde styr på formidlingen af al den forskningsbaserede viden, som de dygtige forskere ved KORA skaber hver eneste dag.

En skøn og kompetent samarbejdspartner, hvor vi skulle være på tæerne for at leve op til de høje forventninger, KORA med rette havde til Skybrud.dk, hvor jeg var projektleder på det nye kora.dk.

Laura Vilsbaek - Referencer - Merial

Digital strategi og konkrete indsatser

Programledelse og strategisk forretningsudvikling baseret på kvalitativ research og insights på tværs af globale markeder.

Projektledelse af en længere række digitale initiativer, bl.a. merial.comvaxxitek.com og Pet+Pixie.

Tæt kundekontakt og adskillige besøg i skønne Lyon, home of the one and only Paul Bocuse.

Laura er en idérig og sprudlende person, der er rar at være og arbejde sammen med. Man mærker tydeligt hendes mange års erfaring med kommunikation, projektledelse og internetmediet. Vi har været enormt glade for at arbejde sammen med Laura, og jeg er overbevist om, at hun vil være en stor gevinst for alle projekter, der har behov for god faglig sparring og et kreativt kick.
— Anders Hecter, Adm. dir., Skybrud.dk

Hvis mit arbejdsliv var A Night a The Oscars,
ville min tårevædede takketale gå til disse skønne arbejdspladser,
jeg har haft fornøjelsen af at være en del af:

Laura Vilsbaek - Designit

Senior Project Manager

Insights - Ideation - Implementation

Sådan hed det, da jeg startede ved Designit, og netop de stærke rødder i design thinking(*) har været en gave at arbejde og agere i.

Designit insisterer på at arbejde ud fra et vidensfundament, insisterer på et strategisk og transformerende potentiale og insisterer sidst men ikke mindst på en top notch niveau i den endelige implementering.

(*)Har stadig en uforløst drøm om et kortere studieophold for at arbejde med design thinking hos IDEO eller på d.school ved Stanford, men det må være næste mål. 

Laura Vilsbaek - Skybrud.dk

HR- og Projektchef

Har lavet masser af spirtlækre hjemmesider med de dygtige skybrødre og -søstre på Dæmningen i Vejle. De holder stadig et vanvittigt højt niveau og er et skønt sted at komme på besøg.

Dels fordi der er høj faglighed, men også fordi trivselsmusen Maiken lokker med lækkerier: http://trivsel.skybrud.dk/.

Tjek også #skybruddkfood på Instagram og lad mundvandet løbe.

Laura Vilsbaek - IntraNote

Konsulent og projektleder

Livet på landevejen. Hver dag et nyt intranet og en ny kunde. Fra små produktionsvirksomheder til store spillere indenfor service & retail. Og alt derimellem. Fra strategi over koncept og informationsarkitektur til design og implementering. Som konsulent var jeg kundens primære go-to-girl under et projektforløb. Og det var sjovt. 

Med IntraNote var jeg også på mine første arbejdsrelaterede rejser, bl.a. til Tupperware Inc., Ramirent i Helsinki og Tele2 i Rostock. Mange rejser senere er det skønt at tænke på, hvor glamourøst det føltes dengang.